el rock sale a la calle en Burriana

El Centre Municipal dels Arts de Burriana trau el rock al carrer

Amb l’objectiu d’acostar a la ciutadania el treball artístic que es realitza en el Centre Municipal de les Arts de Burriana, l’alumnat del Conservatori Elemental de Música Abel Mus i de la Escola Municipal Pasqual Rubert ha eixit al carrer per a fer molt de soroll i deixar constància que en el centre burrianenc hi han molts artistes.

Així doncs, tot l’alumnat de Percussió, en l’especialitat de Bateria, han tret els seus instruments al carrer per a oferir un concert a l’entorn de La Mercé amb el rock com a fil conductor. Sota la direcció del professor Raúl Doménech, els futurs artistes han interpretat diversos temes que han anat treballant durant aquest primer bloc del curs. D’aquesta manera, l’alumnat ha deixat palés que l’edat no està renyida amb la qualitat artística i el resultat musical.

El millor rock als carrers de Burriana

Durant el concert a l’aire lliure, el grup de bateries ha estat acompanyat per part dels saxos de la Big Band del Centre Municipal dels Arts, coordinats per Imma Martínez. D’aquesta manera, els músics han oferit diversos temes en els quals han jugat amb els concordes, les melodies i la riquesa musical de tots dos instruments.

L’esdeveniment musical no sols ha captat l’atenció d’amics i familiars, sinó també de totes les persones que passejaven per la cèntrica plaça de la ciutat. En aquest sentit, el regidor de Cultural, Jesús Albiol, ha destacat la importància d’organitzar “esdeveniments artístics d’aquest tipus que no sols donen la possibilitat a l’alumnat del Centre Municipal de les Arts de mostrar el seu treball, sinó que servisquen com un aparador de tot el potencial que tenim”. Per la seua part, la directora del centre burrianenc, Ana Llopis, ha explicat que aquest concert “és el nostre xicotet homenatge als més de 100 anys que posseeix la bateria com a instrument de percussió i, gràcies al qual, no podria entendre’s molta de la música actual”.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *