Escola Municipal de Música Pasqual Rubert a Borriana

Si el que vols és aprendre música, en el Centre Municipal de les Arts comptem amb els millors professors per a convertir este art en la teua passió

ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA A BORRIANA

  • Som un centre públic d’ensenyament artístic. Impartim ensenyaments reglats. Els Ensenyaments Elementals de Música en el nostre conservatori es regixen pel Real Decret 159/2007
  • En les nostres classes utilitzem la metodologia Aula Virtual Música. Esta innovadora metodologia,  implantada en escoles de música i conservatoris d’Espanya i diferents països de Sud-amèrica, garantix l’aprenentatge òptim del llenguatge musical.
  • Tot el professorat compta amb Titulació Superior.
  • Aules amb equipament complet i instrumental de qualitat (pianos, instrumental de percussió, material *Orff, amplificadors, micros, etc). A més, comptem amb préstec d’instruments. 

Experiència

Professionalitat

Resultats

Compromís

L’Escola Municipal de Música Pasqual Rubert, a Borriana, és el lloc on els somnis musicals prenen vida. Amb un enfocament inclusiu i programes adaptats a totes les edats, la nostra escola oferix un espai vibrant on els estudiants poden descobrir, desenvolupar i perfeccionar les seues habilitats musicals.

Ja siga que estiguen interessats a aprendre a tocar un instrument, explorar la composició o submergir-se en la teoria musical, el nostre equip de professors té les eines per a aconseguir-lo. Des de concerts o audicions, fins a classes magistrals, l’Escola Municipal de Música a Borriana fomenta un entorn enriquidor que celebra la diversitat musical i promou l’excel·lència artística.

Coneix-nos mentre cultivem talents i creguem experiències musicals que perduren per a tota la vida.

CONTACTA AMB NOSALTRES!

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.