ESCOLA DE TEATRE A BORRIANA

Vols aprendre teatre? En el Centre Municipal dels Arts tenim classes adaptades a totes les edats perquè triomfes en l’escenari

CLASSES DE TEATRE A BORRIANA

En Centre Municipal dels Arts de Borriana, les classes de teatre són el lloc perfecte per a aquells que busquen explorar i nodrir el seu amor per les arts escèniques. Amb un enfocament basat en la creativitat, l’expressió i el desenvolupament personal, els nostres cursos de teatre oferixen un espai obert en el qual els estudiants aprenen les tècniques fonamentals, per a participar en projectes teatrals. El nostre equip de professionals et guien perquè pugues descobrir la teua veu en l’escenari.

Comptem amb classes de teatre per a alumnes a partir dels 8 anys. A més, per als qui els agrada combinar teatre, cant i dansa, les nostres classes de teatre musical són el que estaves buscant. Uneix-te a les classes de Teatre del *Centre Municipal de les *Arts de Borriana i submergeix-te en un món de creativitat i aprenentatge constant. Descobrix la màgia del teatre amb nosaltres!

Experiència

Professionalitat

Resultats

Compromís

CONTACTA AMB NOSALTRES!

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.