ESCOLA DE DANSA A BORRIANA

En el Centre Municipal de les Arts comptem amb un equip professional dels millors professors de Ball de Borriana, Castelló i voltants

DIFERENTS ESTILS DE DANSA I CLASSES DE BALL

En el Centre Municipal dels Arts t’ensenyem a ballar i a estimar la dansa, gràcies al nostre equip de professionals.

Diferents estils de dansa i classes per a totes les edats

Pre Dansa

Els fonaments essencials de la dansa s'aprenen en esta etapa inicial. Desenvolupa habilitats bàsiques, postura i coordinació i prepara't per a estils més avançats.

Dansa Clàssica

La base de qualsevol ballarí ha de ser la Dansa Clàssica. Aprén este tipus de dansa en les nostres classes amb pianista acompanyant.

Dansa Espanyola

Esta tipus de dansa, única i irrepetible, conjuga l'Escola Pista de bitles, el Folklore, la Dansa Estilitzada i el Flamenc

Dansa Contemporània

Innovadora i lliure, esta dansa desafia les convencions. Explora l'expressió personal, la improvisació i la connexió amb l'art. Tot un repte de dansa.

Flamenc

L'art més racial i representatiu de la nostra cultura també s'aprén en el nostre centre. Compàs, ritme i art es conjuguen per a unes classes de 10.

Balls Tradicionals Valencians

Celebració cultural a través del folklore. Este tipus de danses reflectixen tradicions locals, amb moviments enèrgics i música arrelada en la identitat cultural.

Claqué

Descobrix el ritme marcat pels peus. Percussió en moviment, on els ballarins creen complexes melodies amb les seues sabates en colpejar el sòl.

Balls de Saló

Aprén sol o en parella tots els tipus de ball social que necessites per a convertir-te en l'amo i senyor de la pista de ball.

Fit Dance

Posa't en forma amb el ritme de la música. Descobrix el poder de treballar seguint els exercicis d'una barra de ballet o el moviment de qualsevol tipus de dansa.

Classes de castanyoles

Descobrix la riquesa musical d'este instrument. Coordina els moviments del toc de castanyoles i exercita les teues mans amb la digitació.

Dansa del ventre

Sensualitat i feminitat s'entrellacen en la Dansa Oriental. Moviments ondulants i expressió corporal i emocions definixen esta forma única i seductora de dansa.

Funky

Energia vibrant i estil urbà. Fusiona elements de jazz, hip-hop i soul, destacant la improvisació, actitud i expressió individual en la pista de ball.

Reeducació postural

En el Centre Municipal dels Arts, a través de l'Escola Municipal de Dansa, oferim classes de Reeducació Postural millorar la salut del teu cos

Taller coreogràfic

En el Centre Municipal dels Arts, a través de l'Escola Municipal de Dansa, t'oferim l'oportunitat de pujar-te a l'escenari i posar en pràctica tot l'aprés

Experiència

Professionalitat

Resultats

Compromís

ESCOLA DE DANSA A BORRIANA

En el Centre Municipal dels *Arts, la dansa cobra vida. La nostra escola de dansa a Borriana cultiva la passió pel moviment i la creativitat, oferint un espai on cada pas és una oportunitat per a explorar la bellesa i l’art del moviment. Submergeix-te en un entorn inspirador, en el qual professors qualificats et guiaran a través de la formació artística perquè potencies totes les teues capacitats.

Des de la Dansa Clàssica o la Dansa Espanyola, fins a la Dansa Contemporània o el Flamenc, la nostra escola oferix una àmplia varietat de classes adaptades a tots els nivells. Descobrix la màgia del *Centre Municipal dels *Arts de Borriana, on cada classe de dansa és una invitació a moure l’esquelet i alliberar l’esperit. Deixa que la dansa siga el teu llenguatge universal d’expressió!

CONTACTA AMB NOSALTRES!

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.