CLASSES DE DANSA DEL VENTRE A BORRIANA

En el Centre Municipal de les Arts, a través de l’Escola Municipal de Dansa, oferim classes de Dansa del Ventre perquè serveis la Deessa que portes dins

DANSA DEL VENTRE A BORRIANA

En el Centre Municipal de les Arts de Borriana, et convidem a explorar la Dansa del Ventre, una expressió artística que treballa amb les emocions i propícia impulsar la felicitat dels qui la practiquen. Les nostres classes de Dansa del Ventre et submergiran en els moviments hipnòtics i la riquesa cultural d’esta antiga disciplina, oferint-te una experiència enriquidora que va més enllà de l’artístic.

Descobrix la connexió única entre cos i ment mentre et sumes a un grup d’amants de la dansa, tot això en un ambient que festeja l’expressió personal. Embarca’t en un viatge d’autodescobriment a través de la Dansa del Ventre en el Centre Municipal de les Arts de Borriana! Explora la sensualitat de la Dansa del Ventre, també coneguda com a Dansa Oriental, i descobrix la riquesa de les danses antigues tradicionals d’Orient Pròxim, juntament amb unes altres del Nord d’Àfrica i Grècia.

Experiència

Professionalitat

Resultats

Compromís

CONTACTA AMB NOSALTRES!

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.