CONSERVATORI ELEMENTAL DE MÚSICA ABEL MUS

En el Centre Municipal de les Arts comptem amb els Estudis Elementals de Música per a iniciar la teua formació artística i guiar-te a l’excel·lència

Conservatori de música a Burriana

  • Som un centre públic d’ensenyament artístic. Impartim ensenyaments reglats. Els Ensenyaments Elementals de Música en el nostre conservatori es regixen pel Real Decret 159/2007. 
  • En les nostres classes utilitzem la metodologia Aula Virtual Música. Esta innovadora metodologia,  implantada en escoles de música i conservatoris d’Espanya i diferents països de Sud-amèrica, garantix l’aprenentatge òptim del llenguatge musical.
  • Tot el professorat compta amb Titulació Superior.
  • Aules amb equipament complet i instrumental de qualitat (pianos, instrumental de percussió, material *Orff, amplificadors, micros, etc). A més, comptem amb préstec d’instruments. 

Experiència

Professionalitat

Resultats

Compromís

El Conservatori Elemental de Música Abel Mus forma part del Centre Municipal de les Arts. El nostre programa formatiu és un oasi d’aprenentatge musical, en el qual la inspiració es troba en cada nota. El nostre compromís amb l’excel·lència educativa es reflectix en la dedicació del nostre talentós professorat i en l’ambient enriquidor que oferim a les aules.

Oferim un programa formatiu en el qual guiem l’inici del teu viatge a través de la música professional i treballem per a perfeccionar les teues habilitats. El nostre conservatori et brinda les eines per a aconseguir les teues metes artístiques. Oferim activitats extraescolars perquè desenvolupes la teua faceta artística a través de concerts, audicions o intercanvis educatius. Descobrix un món de possibilitats musicals en el cor de Borriana i deixa’ns ser part de la teua emocionant travessia musical.

CONTACTA AMB NOSALTRES!

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.