CLASSES DE DANSA ESPANYOLA A BORRIANA

En el Centre Municipal de les Arts, a través de l’Escola Municipal de Dansa, oferim un complet programa formatiu per a aconseguir l’excel·lència

DANSA ESPANYOLA A BORRIANA

En el cor del Centre Municipal de les Arts de Borriana, la Dansa Espanyola cobra vida de manera especial. Amb moviments plens de gràcia i passió, el professorat especialista ensenya la riquesa del llegat cultural del nostre país, a través de l’Escola Pista de bitles, el Folklore, la Dansa Estilitzada i el Flamenc.

Des dels 8 als 12 anys, comptem amb la formació elemental en la qual es realitza una immersió en esta modalitat artística. A partir dels 12 anys, l’alumnat s’especialitza en la modalitat i experimenta un treball pràctic i enriquidor a través del Taller Coreogràfic de Dansa Espanyola.

Des dels enèrgics zapateados fins als moviments expressius de les castanyoles, cada actuació és un reflex de l’essència de la Dansa Espanyola. Uneix-te a nosaltres per a gaudir d’unes classes plenes d’art, musicalitat i l’inconfusible encant de la Dansa Espanyola.

Experiència

Professionalitat

Resultats

Compromís

CONTACTA AMB NOSALTRES!

Activeu el JavaScript al navegador per a poder completar el formulari.