L’alumnat de Corda mostra el treball realitzat en el Centre Municipal de les Arts

L’alumnat del Departament de Corda Conservatori Elemental de Música Abel Mus del Centre Municipal de les Arts de Burriana han protagonitzat una audició per a mostrar tot el treball realitzat a l'aula durant aquest primer tram del curs. El Auditori Juan Varea va acollir la cita en la qual van participar una vintena d’alumnes.

Per a l’ocasió, els professors Victor Yusá (violí), Anna Pitarch (violonchello) i Ana Piquer (viola) van preparar un programa musical variat en el qual tot l’alumnat va tindre el seu moment protagonista. Solos, duos, trios, quartets i diverses formacions musicals van posar sobre l’escenari la qualitat de l’ensenyament del conservatori burrianenc. Per a finalitzar el concert, el Conjunt de Corda d’Ensenyaments Elementals va interpretar tres peces musicals que s’han anat treballant durant el curs.

Aquest tipus d’audicions escolars tenen com a principal objectiu oferir a l’alumnat la possibilitat de tindre un primer contacte amb l’escenari per a aquells que cursen, per primera vegada, estudis reglats de música. Per la seua part, per als alumnes de cursos superiors, aquestes audicions són un mostrari del seu treball a l’aula i ells mateixos poden anar veient la seua evolució any rere any.

En paraules del regidor de Cultura, Jesús Albiol, “aquest tipus d’activitats que es realitzen en el Centre Municipal de les Arts són necessàries perquè l’alumnat cresca artísticament i vaja prenent consciència de tot el que una actuació comporta”. Així mateix, la directora del centre burrianenc, Ana Llopis, agraeix la involucració del professorat en pro d'aconseguir l’excel·lència acadèmica i artística de l'alumnat: “Les audicions deixen patent que ací hi ha molt de talent”.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *