Vull ser artista!

Directe i determinant és l’eslògan de la campanya de promoció de les activitats del Centre Municipal de les Arts Rafel Martí de Viciana (CMA) per al pròxim curs. Si aprecies l’art i, a més, vols practicar-lo, no ho dubtes, tu vols ser artista.

El CMA et dóna l’oportunitat de traure a la llum el teu vessant artístic en música, dansa i arts plàstiques, bé per divertir-te o bé per aconseguir un nivell professional. No importa l’edat per a aprendre art, des d’1 fins a més de 80 anys pots ser artista.

Eixe és el missatge que volem transmetre’t i per fer-te’l aplegar ens hem recolzat en la imatge de més d’una desena de veïns entre els quals es troben dones, homes, xiquets i joves. Gent com tu, els quals també volen ser artistes.

Segons reconeguts especialistes en neuroeducació, el cervell necessita l’art per a mantenir-se en forma. L’educació artística ens permet adquirir tot un seguit de competències socioemocionals bàsiques per al creixement individual que, a més de contribuir al desenvolupament de la intel·ligència i la memòria, ens fan ser persones plenes i satisfetes.

Així doncs, ser artista és beneficiós per al cor i la ment i ho pots posar en pràctica en més d’un centenar d’activitats relacionades amb la música, la dansa i les arts plàstiques al CMA de Borriana. Molt prop es troba l’únic centre educatiu d’aquestes característiques a la província de Castelló: un edifici de 4 plantes amb 22 aules modernes i totalment equipades, un auditori i 34 professors amb titulació superior.

Aquest curs el Centre Municipal de les Arts de Borriana es dóna a conéixer als carrers dels pobles de la comarca de la Plana Baixa, als seus col·legis i centres culturals perquè tothom puga gaudir de l’art.

No t’ho penses més. Sigues feliç, sigues creatiu, sigues artista al CMA. Inscriu-t’hi!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *