Cartell El viatge de l'art

El viatge de l’art, inspiració als carrers de Borriana el 19 i 20 de maig

El Centre Municipal de les Arts Rafel Martí de Viciana (CMA) proposa una aventura artística pel centre de Borriana: música, dansa, pintura… El viatge de l’art: tu tries què fer i de quina manera.

El professorat i l’alumnat del CMA ofereixen un ampli programa d’activitats que durant dos dies ruixarà el centre de Borriana d’art. Vols vindre?

Divendres 19 de maig, primer dia de viatge

El viatge de l’art començarà la vesprada del 19 de maig amb la creació d’un mural col·lectiu de grans dimensions, ubicat a peu de carrer, i amb participació lliure dels vianants. Després de les arts plàstiques serà el torn de la dansa. Professorat i alumnat del Centre Municipal Rafel Martí de Viciana oferiran una mostra de dansa contemporània. Minuts més tard, diferents especialitats d’aquesta disciplina artística esquitxaran altres zones cèntriques de la localitat. Així, per unes hores, Borriana es convertirà en un gran escenari urbà. Aquest viatge també preveu una parada per als més menuts.

Una classe oberta de Jardí Artístic, on els xiquets d’1 a 7 anys que ho desitgen podran gaudir de la música, la dansa i les arts plàstiques amb els seus pares. A les arts plàstiques i la dansa li seguirà la música. Una audició de guitarra ressonarà a l’Auditori Juan Varea mentre la música moderna omplirà altres racons de la ciutat. Música moderna acompanyada de danses urbanes per animar els viatgers artístics.

Dissabte 20 de maig, segon dia de viatge

Segueix el periple artístic pels carrers de Borriana. La dansa oriental, amb el professorat i l’alumnat del CMA, encetarà aquesta segona jornada de viatge. I de la dansa al teatre. “Las maletas de Mimi”, amb La Troupe Malabó, mostraran als viatgers el seu equipatge: titelles, música, històries i molta màgia. Per descomptat, el mural col·lectiu seguirà obert a la participació del públic. Per últim, el viatge aplegarà a la fi amb una cantata al carrer: “Un viatge de somni”, de Carles Gumí, estarà interpretada per alumnes i professors del CMA, xiquets i xiquetes dels col·legis Novenes de Calatrava i Roca i Alcaide i la Coral Infantil Borrianenca.

Al principi d’un viatge la maleta va plena d’experiències pròpies, il·lusions i alguna por, però, en acabar el recorregut les experiències s’han enriquit, les il·lusions s’han convertit en aventures i les pors han desaparegut.

T’esperem el pròxim 19 i 20 de maig per reomplir la maleta de vivències artístiques!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *