Exposició d'arts plàstiques del CMA a Borriana

Exposició de treballs de l’alumnat adult d’arts plàstiques

A punt d’acabar el curs l’alumnat d’arts plàstiques més experimentat del Centre Municipal de les Arts Rafel Martí de Viciana (CMA) exposa els seus treballs. Més d’una trentena de projectes que mostren el talent d’aquests artistes plàstics.

Durant els últims mesos cada un dels alumnes d’aquesta disciplina artística ha desenvolupat diverses especialitats: pintura, gravat, dibuix, ceràmica… en una de les 3 aules àmplies i diàfanes que el CMA dedica a aquesta àrea d’arts plàstiques. Els mestres, llicenciats en Belles Arts i tècnic superior de ceràmica, els han descobert els secrets de treballar amb torns, tòrculs, estampació o forn de ceràmica entre altres aparells. Així doncs, aquesta exposició és un recull de les diferents tècniques apresses a les aules del CMA.

Els artistes plàstics del CMA

En aquesta ocasió els artistes són homes i dones de mitjana edat amb ganes de desenvolupar la seua creativitat a través de les arts plàstiques. Alguns d’ells amb sobrada experiència amb els pinzells o l’argila i altres, nouvinguts a aquest art, s’han estrenat amb resultats excel·lents.

Des del 4 de maig i fins al pròxim dia 13 el vestíbul del Centre Municipal de Cultura de Borriana acull aquesta mostra artística. Serà la primera d’una sèrie de tres exposicions que tornaran a traure a la llum el talent d’aquests i altres artistes el pròxim 18 de maig i 1 de juny.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *