CMA nueva identidad visual

Ens renovem!

Amb el nou curs, el Centre Municipal de les Arts Rafel Martí de Viciana estrena identitat visual corporativa. Les lletres majúscules CMA, acrònim de Centre Municipal de les Arts, guanyen protagonisme al nou logotip, inspirat en la ideologia i estètica de la Bauhaus.

Formes geomètriques i colors primaris són ara les senyes visuals identificatives del CMA, característiques identitàries compartides amb el moviment artístic de la Bauhaus, escola que va revolucionar l’aprenentatge de diferents disciplines artístiques al principi del segle XX. La Bauhaus, referència de modernitat a l’època, treballava amb la metodologia d’aprendre treballant. Durant sis mesos els alumnes es formaven en diferents àrees artístiques per descobrir les seues preferències. Treballaven amb pedra, fusta, metall, vidre, colorants, teixits… a més, aprenien dibuix, dansa, fotografia, escenografia, modelatge… Diferents tècniques i diversos oficis, una formació completa perquè cada alumne, cada artista, buscara el seu camí.

L’escola de la Bauhaus troba paral·lelismes metodològics amb el Centre Municipal de les Arts Rafel Martí de Viciana de Borriana, on els alumnes poden aprendre dansa, música i arts plàstiques des d’edats primerenques per a, després, triar el seu propi itinerari artístic dins el CMA.

Cada disciplina disposa d’un color i una lletra identificativa: blau per a la dansa (D), groc per a les arts plàstiques (AP), roig per a la música (M) i verd per al jardí artístic (JA).

A més, estrenem interfície en el nostre web, ara més enfocat a una comunicació eficaç amb els usuaris, els quals podran fer les seues gestions administratives amb el CMA a través del web. La navegació pel lloc web és més intuïtiva i senzilla. A més, hem ampliat la nostra presència en xarxes socials. A més de Facebook, Twitter i Youtube, també ens pots seguir ara en Instagram i Pinterest. Més endavant et contarem més novetats!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *