Alumnes del CMA i Berklee Collage of Music

El talent innovador de Berklee College of Music torna al CMA

El pròxim 31 de març una representació dels alumnes del campus de València de Berklee College of Music desplegarà el seu talent musical al Centre Rafel Martí de Viciana. És la tercera vegada que, la que és considerada com una de les més prestigioses institucions del món en l’ensenyament de la música contemporània, visita el CMA.

Enguany, l’Auditori Juan Varea serà l’escenari on es fusionarà el talent de Berklee, els coneixements dels músics del CMA i també de l’alumnat dels conservatoris professional i superior de Castelló, entre d’altres col·laboradors.

Programa d’activitats

Els estudiants de música dels nivells professional i superior de Borriana, Castelló i Beerklee tenen un repte al davant: crear una big band en poques hores. Per aconseguir-ho hauran de treballar en un temps rècord i adaptar el saber fer d’uns i altres per interpretar dues peces musicals i aconseguir que sonen perfectament.

Els músics més joves del CMA també podran compartir experiències musicals amb els del Berklee College. En aquesta ocasió, les agrupacions de música moderna del centre treballaran conjuntament amb els estudiants del campus valencià d’aquesta famosa acadèmia musical, amb seu a Boston.

Així docs, un any més -ja en van 3- la Berklee torna al Centre Municipal Rafel Martí de Viciana. Les dues escoles treballen per la divulgació de la cultura musical i la cerca i desenvolupament del talent musical entre els joves.

Des de 2013 la Fundació Cañada Blanch de Borriana i la universitat internacional líder en música moderna, Berklee College of Music, col·laboren per la difusió de la música moderna entre el públic més jove. En una visita al CMA, el CMC i el Teatre Payà, els directius de la cèlebre escola de música van quedar impressionats de les instal·lacions de Borriana dedicades a l’ensenyament musical. Des d’aquell moment, els estudiants del col·legi de música més reconegut al món i el nostre alumnat de la mateixa disciplina comparteixen, cada any, una jornada de convivència musical on tots aprenen de tots.

Tot obert al públic

Les activitats es desenvoluparan a l’Auditori Juan Varea a partir de les 16’00 h. del divendres 31 de març 18’00h. El públic podrà assistir-hi com a oient fins a completar l’aforament. Aquesta és l’única visita que Berklee College of Music té prevista a Castelló durant el 2017.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *