Xarxes socials del CMA

Connecta’t al CMA

Al Centre Municipal de les Arts Rafel Martí de Viciana (CMA) volem connectar-nos amb tu a través de les xarxes socials. I per això enguany, a més de Facebook, Twitter i You Tube, podràs seguir-nos també en Instagram i Pinterest.

Al CMA es treballen coreografies als tapissos, es dibuixen i pinten paisatges als llenços, es modelen figures als torns i s’interpreten melodies musicals. Així, cada dia xiquets, joves i adults de totes les edats i nivells artístics ens ajuden a enfortir l’estima per l’art en la nostra societat. Ajuda’ns a mostrar eixa expressió artística, de la qual estem satisfets, a tot aquell que vulga contemplar-la i seguir-la.

Tria alguna de les xarxes socials i adhereix-te a la comunitat CMA!

Instagram. Podràs trobar fotografies de les classes més significatives de música, dansa o arts plàstiques al CMA. D’altra banda, pots compartir el procés de creació o el resultat final del teu projecte artístic. A més, pots donar una ullada al que fan rellevants institucions artístiques nacionals i internacionals.

Pinterest. Pots seguir una mostra de les activitats que desenvolupa el CMA en les diverses disciplines artístiques. També pots consultar les tendències en música, dansa i arts plàstiques de cada tauler i fer-les servir d’inspiració.

Canal You Tube. La millor forma de descobrir què fem al CMA. Per un costat, mostres visuals de l’ensenyament de cada disciplina i píndoles formatives en música, dansa i arts plàstiques. Per l’altre, seguim els canals de vídeo de les més prestigioses institucions artístiques del nostre territori, d’Europa i EEUU perquè pugues conéixer els projectes d’altres alumnes.

Twitter. És la forma més ràpida de conéixer les novetats del CMA. Amb 140 caràcters t’anunciem els nostres projectes, podràs ampliar informació a la nostra web o a la resta de xarxes socials.

Facebook. És la nostra xarxa social més dinàmica i popular. Periòdicament publiquem novetats del centre, el nostre programa d’activitats o notícies interessants de les disciplines artístiques que treballem. Tot perquè sempre estigues al dia del CMA.

Les xarxes socials són la nostra finestra al món a través de la qual poder mostrar tot el nostre talent. Amb la teua col·laboració volem fer-nos grans. Segueix-nos i forma part d’una comunitat dinàmica, cohesionada i jovial. Comparteix i creixerem!

 

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *