dansa espanyola

Classe Magistral de Dansa Espanyola oberta al públic

Dimecres 1 de gener a les 18’00h. esteu convidats a presenciar una classe magistral de dansa espanyola i flamenc de la mà de les mestres titulars del Conservatori Professional de Dansa de València, Esther Garcés i MªCruz Merino. A l’escenari del Teatre Payà també hi seran el cantaor Manuel Fernández Reyes i el guitarrista Guillermo Martín. Aquesta classe magistral va dirigida al nostre alumnat de quart curs de Formació Elemental i d’Especialitats de Dansa i contarà amb la participació de l’alumnat del Conservatori Professional de Dansa de València. Finalitzaran la sessió amb una mostra corogràfica. Es prega puntualitat.

Us esperem!

Els mestres de dansa espanyola i flamenc

Esther Garcés

Balladora professional nascuda en València, professora titulada en dansa Espanyola i Dansa Clàssica pel Conservatori de València, i Llicenciada en el Grau Superior de dansa en l’especialitat de Pedagogia de Dansa Espanyola.

Ha participat en multitud de cursos impartits per grans mestres del flamenc com Alejandro Granados, La China, Yolanda Heredia, Rafaela Carrasco, Domingo Ortega, Eva La yerbabuena, La Lupi, El Torombo, etc.

Ha actuat en diverses sales de flamenc de Madrid i València, igual que en l’estranger. Balladora solista en el Festival Flamenc del Palau de la Música amb la companyia d’Òscar Valero i en l’espectacle d’Oscar de Manuel “Llàgrimes de Sal”. Més tard va presentar en el mateix festival el seu propi espectacle “Herència flamenca”.

Actualment treballa en el Tablao flamenc “La Bulería” en València i en el Conservatori Professional de dansa de València.

Mª Cruz Merino Martínez

Títol Professional de Dansa Espanyola, amb homologació pel MEC a Títol Superior de Dansa en l’especialitat de Pedagogia de la Dansa. Titulada en Dansa Clàssica per l’Escola Superior d’Art Dramàtic i Dansa de València. Llicenciada en Geografia i Història i Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP) per la Universitat de València. Tècnic Superior en Educació Infantil per CIPFP Misericòrdia, València. Actualment dedicada a la docència en el Conservatori Professional de Dansa de València, en l’especialitat de Dansa Espanyola.

Guillermo Martín

Llicenciat en Guitarra Flamenca pel Conservatori Superior de Música de Còrdova.

Ha sigut professor en diverses Escoles de Música en Castilla La Mancha i també en el Real Conservatori Professional de Dansa “Mariemma” de Madrid. Ha actuat com a solista, acompanyant el cant i el ball en multitud de ciutats de la geografia espanyola i europea i col·laborat amb diversos grups de música pop. Actualment, forma part del trio de Música de Cambra Flamenca “Arsapúa” i és professor en el Conservatori Professional de Dansa de València.

Manuel Fernández Reyes

Cantaor i professor especialista en el Conservatori Professional de Dansa de València, amb una llarga trajectòria i experiència tant com a cantaor per a ball com a solista.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *