Escola artística d'estiu

Apunta’t al juliol artístic del CMA

Al juliol canviem el pas. L’estiu treu el nas i comencem a relaxar-nos després de mesos de ritmes frenètics. És el moment d’ocupar el temps d’esplai en allò que ens agrada. El període estival engega el botó del goig al Centre Municipal de les Arts Rafel Martí de Viciana. Al juliol hem programat activitats artístiques amb metodologies més fresques per a seguir gaudint de l’art, també a l’estiu:

Escola Artística d’Estiu

Del 3 al 28 de juliol, de dilluns a divendres, des de les 9:00h. fins a les 13:00h. l’Escola Artística d’Estiu alça la persiana. Poden venir els xiquets i xiquetes des dels 4 anys, nascuts el 2013, fins als 14 anys que vulguen donar corda a la creativitat practicant art.

L’Escola Artística d’Estiu és una iniciativa cultural creada pel nostre equip docent i desenvolupada per professorat especialitzat en dansa creativa i expressió corporal, rítmica musical i tècniques plàstiques. No és necessari un coneixement previ de les disciplines artístiques, només ganes de passar-ho bé ballant, dibuixant, cantant, esculpint o fent música… en definitiva, creant! Pots consultar més detalls fent clic ací.

Setmana Musical d’Estiu

Del 10 al 14 de juliol posa-li la teua música a l’estiu. Proposem activitats divertides i motivadores amb el teu instrument. A més de les sessions particulars amb el teu professor especialista, també hi ha temps per a tallers de música en moviment o percussió corporal, entre d’altres, i participar en agrupacions musicals de vent, corda, percussió… tot adaptat al nivell instrumental de l’alumnat. Garantim passar-ho bé i fer nous amics! Pots consultar més detalls fent clic ací.

Setmana de Dansa d’Estiu

Del 3 al 17 de juliol proposem cursos intensius de dansa d’una setmana de durada, on perfeccionar les tècniques apresses als estudis regulars. La intensitat d’uns dies centrats en aquesta disciplina consolida coneixements i reforça el nivell general. A més, augmenta la satisfacció personal en dedicar unes hores a practicar exclusivament el que més t’agrada: la dansa. Pots consultar més detalls fent clic ací.

Des de l’1 d’abril romandrà obert el període de matrícula d’aquestes activitats artístiques. Consulta tarifes i mètodes de pagament fent clic a les escoles d’estiu del menú principal de la nostra web. Pots fer qualsevol consulta sobre la preinscripció al correu de la web o telefonant a secretaria al 964 033 230.

Tot un juliol per a divertir-nos i ser artistes. Reserva ja!

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *